• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
  • Euskera
Hotel Rural Santa Eulalia - La nostra casa, la teva casa, l'Hotel rústic Santa Eulalia està en una àmplia finca a l'ajuntament de Mazaricos (La Corunya) i va ser la casa casa natal de insigne pintor i filòsof D. Pedro García Lema.
A l'edifici principal es troben les habitacions i el seu estil es correspon amb les típiques cases del rural gallec, (pedra, fang, fusta) que, combinats amb materials i serveis moderns, ens proporcionen un ambient agradable i molt confortable pensat per acollir al viatger i que pugui passar uns dies inoblidables.

Aquí trobaràs la tradicional "lareira" (llar) gallega i gaudir d'un càlid foc llegint un llibre de la nostra biblioteca.

D'altra banda, la incomparable geografia gallega amaga multitud de meravellosos paratges apartats de l'enrenou de la vida urbana, on descansar, relaxar-se i, alhora, conèixer i aprendre a estimar la natura, que en aquests llocs se'ns presenta en tot el seu esplendor , no t'ho pots perdre! La dispersió amb què la població gallega s'assenta sobre aquesta frondosa terra permet disposar de recòndits llocs, on l'aglomeració, la velocitat i el soroll propis dels principals punts turístics no tenen cabuda.

Es diu de nosaltres que sempre responem amb una pregunta i, fins i tot en la lletra del nostre himne, el poeta Pondal interroga els arbres, als cims de les muntanyes, el llamp transparent. Els gallecs som curiosos i és comú que en entrar en conversa amb nosaltres, el viatger acabi per parlar de si mateix, del seu país, del seu treball. La llar, la família, la terra són els eixos de la nostra vida. L'hospitalitat és tradició a casa nostra.

Vine al nostre hotel rural i serà per a tu com el teu "vella" casa!
Pau, assossec i natura és el que trobarà la persona que es decanti per l'Hotel Santa Eulàlia.

ALTRES DADES D'INTERÈS:

El preu del nostre menú sopar és de 18 €, podent triar entre dos primers plats, dos segons plats (a escollir entre peix i carn) i postres. Begudes a part.

PELEGRINS: Servei de recollida i tornada al dia següent a la cruïlla de Santa Marina a Maroñas TOTALMENT GRATUÏT.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
CARACTERíSTIQUES
TARIFES
LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de RIO TINES S.L, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

RIO TINES S.L
C/ SANTA BAIA S/N CHACIN
MAZARICOS

15256
ESPAÑA
Santa Baia s/n Chacin - Mazaricos - 'COSTA DA MORTE (A CORUÑA)' - (A Coruña) - hotelsantaeulalia@gmail.com - 663350200-981877262
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)